Portál pre zamestnávateľov, zástupcov zamestnancov, personalistov, manažérov HR a právnikov

Aktuality

Zamestnávatelia, neprehliadli ste?

Kategória: Aktuality Autor/i: redakcia

Sociálna poisťovňa sprístupňuje elektronické účty pre poistencov – zamestnancov a okrem možnosti vybavenia prístupu v pobočke Sociálnej poisťovne priamo zamestnancom, ponúka možnosť zriadenia prístupov pre zamestnancov priamo na pracovisku. Zamestnanci tak môžu získať prehľad o ich sociálnom poistení a zároveň budú môcť so Sociálnou poisťovňou komunikovať online.

Zriadenie prístupu do online pobočky Sociálnej poisťovne pre zamestnancov má hneď niekoľko výhod. Okrem nezanedbateľnej úspory času (nižšia frekvencia osobných návštev pobočiek) je to okamžitý prístup k informáciám, online prehľad o sociálnom poistení, prehľad dôb poistenia, možnosť overenia si jednotlivých období poistenia (nemocenské, dôchodkové, v nezamestnanosti...) a ich evidencie v systéme Sociálnej poisťovne a mnoho ďalších praktických výhod.

Sociálna poisťovňa zamestnávateľom ponúka možnosť zriadenia prístupov pre svojich zamestnancov priamo u nich na pracovisku. Po vzájomnej dohode zamestnávateľa navštívia pracovníci Sociálnej poisťovne a prístupy pre zamestnancov zriadia bez potreby návštevy pobočky.

Ako postupovať a čo všetko Sociálna poisťovňa ponúka sa možno dozvedieť na stránkach Accace či priamo na stránke Sociálnej poisťovne.


Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.

Aktuality

Ošetrovné a nový školský rok

Sociálna poisťovňa

Zamestnanosť v 2. štvrťroku 2024

Štatistický úrad SR

Nezamestnanosť v 2. štvrťroku 2024

Štatistický úrad SR

Sirotské dôchodky

Sociálna poisťovňa